Hoe kunt u ons steunen

naar boven

Natuurlijk kunt u ons ook in natura steunen

Met bijvoorbeeld oude handdoeken, lakens, dekens, winterwortelen, appelen, hooi, brood, paardenmuesli, gemengd graan, Hartog Lucerne, Hartog Gras Mix, etc. etc.


ONLINE DONEREN

On-line donatie module Stichting GeefGratis

via de online donatie module van Stichting GeefGratis kunt u online doneren middels uw bank (iDEAL), Bill, Wallie, PayPal of machtiging.

Donatie

Heeft u een Hart voor Dieren en wilt u ook uw steentje bijdragen steun dan Stichting Habo's Hof door uw donatie over te maken op:
bankrekening nummer 1149.88.323 t.n.v. Stichting Habo's Hof in Ter Apel.

Periodieke giften

In plaats van een éénmalige gift kunt u Stichting Habo's Hof ook steunen met een periodieke schenking. Uw gift is een aftrekbare periodieke gift, als:

- u de gift hebt laten vastleggen bij een notaris
- u regelmatig bedragen overmaakt naar Stichting Habo's Hof
- deze bedragen steeds (ongeveer) even hoog zijn
- het overmaken van deze bedragen uiterlijk bij uw overlijden eindigt
- u de gift minimaal 5 jaar achter elkaar doet
- Stichting Habo's Hof u geen tegenprestatie levert voor de gift

Voor periodieke giften geldt geen drempelinkomen of maximaal aftrekbaar bedrag.
Bron : de Belastingdienst (periodieke giften)

Giften

Voor gewone giften aan Stichting Habo's Hof geldt een drempelbedrag en een maximaal aftrekbedrag. Het drempelbedrag is 1% van uw drempelinkomen, met een minimum van € 60. Wat u meer hebt betaald dan dit drempelbedrag, mag u aftrekken. Maar u mag niet meer aftrekken dan het maximale aftrekbedrag: 10% van uw drempelinkomen.

(Het drempelinkomen is het totaal van uw inkomsten en aftrekposten in box 1, 2 en 3, maar zonder uw persoonsgebonden aftrek.)
Bron : de Belastingdienst (gewone giften)

Algemeen nut beogende instelling


Stichting Habo's Hof is door de Belastingdienst aangemerkt als een Algemeen Nut Beogende Instelling (ANBI) zoals bedoeld in artikel 24 lid 4 van de Successiewet 1956.

Dit betekent dat giften aan Stichting Habo's Hof aftrekbaar zijn van de belasting onder bepaalde voorwaarden:Hoe kunt u Stichting Habo's Hof steunen :


Copyright ©: Habo's Hof (2005-2017)