Archief 2012

26 december 2012

Nadat wij van vanmorgen de schapen buiten lieten zonderde Graadje zich af. Toen wij enkele minuten later weer keken bleek ze al te zijn overleden.

30 juni 2012

Nieuwe foto's geplaatst van Julius, Eyes Of Nanette, Sjors, Droppie alias Dwerg alias Ms. Pucket, Ollie B. Bommel

Jaarverslag 2011 geplaatst.23 juni 2012

Van stoeterij Welfare te Buinerveen hebben wij een aantal dikke winterdekens gekregen voor de grote paarden.

7 april 2012

Vandaag hebben we de 30-jarige merrie Tabitha moeten laten inslapen. Tabitha vertoonde de symptomen van een slokdarmverstopping . Maar de gewaarschuwde dierenarts kon niet met een slang in de slokdarm komen. Vermoedelijk zat er een gezwel waardoor Tabitha geen water en voer meer tot zich nemen kon. Om haar verder lijden te besparen hebben we haar laten inslapen.

1 april 2012

Aangekomen : Sjors, een 16 jarige Tinker. Vanwege het overlijden van zijn bazin komt Sjors blijvend op Habo's Hof wonen. Klik hier voor meer foto's

15 maart 2012

Vandaag hebben wij de definitieve zorg overgedragen gekregen voor de Veluwse landgeit Julius.

19 februari 2012

Na een prachtige tijd van bijna 7 jaar op Habo's Hof hebben wij vandaag besloten om Indy op bijna 36 jarige leeftijd te laten inslapen. Zijn toestand verslechterde de afgelopen weken. Indy was de kluts kwijt. Hij ging slechter zien, schrok van alles, had geen levenslust meer en ging steeds vaker liggen waarna hij niet meer overeind kwam. Zo ook vandaag. Hij had geen kracht meer in de achterhand en raakte uitgeput door zijn pogingen om overeind te komen. We hebben hem laten inslapen om hem verder lijden te besparen. Indy heeft op de hoge leeftijd van 33 jaar nog de taak van pleegvader van het flesseveulen Billy B. op zich genomen. Vorig jaar ontdekten wij al dat Indy en Billy uit elkaar groeiden. Indy bedankt voor je goede zorgen, rust zacht, lieve Opa.

17 februari 2012

De Veluwse landgeit Julius is aangekomen voor acute noodopvang. Julius is op leeftijd, sterk verwaarloosd en zwaar ondervoed.

11 februari 2012

Vanmorgen vonden we Prudent onze 31 jarige Merens liggend in zijn stal. Met 4 man hebben we geprobeerd hem weer in de benen te krijgen. Helaas lukte dat niet, Pru was op. In overleg met de dierenarts hebben we hem in laten slapen.

4 februari 2012

Aangekomen: de Eurasier pup Ollie B. Bommel (of wel Akos van de Stoethoeve)


Copyright ©: Habo's Hof (2005-2017)